zaterdag 27 oktober 2012

Pinda Cupcakes !!

Vorige week kocht ik een nieuwe cupcake kookboek (Hello Cupcake! ). Daarin vond ik een recept met pinda's en ik dacht.. 'dat moet ik ook proberen'


Stap 1.: Over voorverwarmen op 180°
Stap 2.: De boter (200 gram) en de suiker (100 gram) ongeveer een 5 tal minuutjes los kloppen tot een mengels. 
Stap 3.: 3 eiren (één voor één) toevoegen en los kloppen voor 5 minuutjes
Stap 4.: Gezeefde zelfrijzende bloem (250 gram) toevoegen
Stap 5.: Vul nu eerst de cupcake met de vanille vulling (1 grote eetlepel per papiertje of als je een ijschep hebt is dat nog beter)
Stap 6.: 20 tal minuten in de oven en hebt een overheerlijke cupcake

Topping # pindakaas
Stap 1.: Smeer wat pindakaas op je cupcake

Topping # Buttercream
Stap 1.: Heel simpel meng 50 gram boter met 70 gram poedersuiker. 
Stap 2.: Spuit het op het laagje pindakaas en werk af met pindanoten.. Succes gegarandeerd !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten