Vorige week kocht ik een nieuwe cupcake kookboek (Hello Cupcake! ). Daarin vond ik een recept met pinda's en ik dacht.. 'dat moet ik ook proberen'
Stap 1.: Over voorverwarmen op 180°
Stap 2.: De boter (200 gram) en de suiker (100 gram) ongeveer een 5 tal minuutjes los kloppen tot een mengels.
Stap 3.: 3 eiren (één voor één) toevoegen en los kloppen voor 5 minuutjes
Stap 4.: Gezeefde zelfrijzende bloem (250 gram) toevoegen
Stap 5.: Vul nu eerst de cupcake met de vanille vulling (1 grote eetlepel per papiertje of als je een ijschep hebt is dat nog beter)
Stap 6.: 20 tal minuten in de oven en hebt een overheerlijke cupcake
Topping # pindakaas
Stap 1.: Smeer wat pindakaas op je cupcake
Topping # Buttercream
Stap 1.: Heel simpel meng 50 gram boter met 70 gram poedersuiker.
Stap 2.: Spuit het op het laagje pindakaas en werk af met pindanoten.. Succes gegarandeerd !!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten