Morgen kunnen jullie voor het eerst mijn cupcakes proeven in .. jawel een koffiehuis, De Dry Coppen
Voor de gelegenheid heb ik ook nieuwe cupcake papiertjes gekocht - beautiful |
Recept voor 12 cupcake
Stap 1.: Over voorverwarmen op 180°
Stap 2.: De boter (125 gram) en de suiker (125 gram) ongeveer een 5 tal minuutjes los kloppen tot een mengels.
Stap 3.: 2 eiren (één voor één) toevoegen en los kloppen voor 5 minuutjes
Stap 4.: Gezeefde zelfrijzende bloem (100 gram) toevoegen
Stap 5.: Cupcake vormpje vullen (1 grote eetlepel per papiertje of als je een ijschep hebt is dat nog beter)
Stap 6.: 20 tal minuten in de oven en je hebt je energie cupcake !!
Topping # lekkere suikerglazuur
Stap 1.: neem 100 gram poedersuiker en meng het met 1 koffielepel limoensap. (Als je geen limoensap in huis heb kan je ook fruitsap of citroensap gebruiken)
Stap 2.: Voeg er een druppel rode kleurstof bij, niet te veel want we pastel kleuren zijn er mooi
Stap 3.: dompel de cupcake nu in het glazuur, laat het drogen en doe het nog een keer.
Lekker en zo eenvoudig !!
Lekker en zo eenvoudig !!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten